Miksi Olympus soveltuu ihanteellisesti seikkailumaisemakuvauksee

Maapallon kauniin puoliskon kuvaaminen

Maapallossa on rajattomasti luonnollista kauneutta. Pitää vain tietää, mistä etsiä, ja miten taltioida se. Kompakti ja kevyt Olympus OM-D -järjestelmä tarjoaa muista kamerajärjestelmistä poikkeavaa vapautta, joka on avainasemassa kuvatessasi häikäiseviä maisemakuvia.

Teknologia on korvannut jalustan

Olympuksen runkovakaajan avulla taltioit teräviä supertelekuvia maisemista – täysin käsivaralta ilman jalustaa. Voit myös kuvata kirkkaita ja selkeitä stillkuvia heikossa valossa, sekä tasaista 4K-videota käsivaralta. Järjestelmämme on markkinoiden tehokkain 7,5 valotusaskelen vakautustehollaan.

Korkearesoluutiokuvia täysin käsivaralta

Jalustan raahaaminen mukana on työlästä. Voit kuitenkin jättää sen kotiisi, kun sinulla on E-M1-sarjan kamera. Taltioi teräviä ja hämmentävän yksityiskohtaisia 50MP:n valokuvia – vain kameraa kannattelemalla. Käsivara-korkearesoluutiotilassa kamera taltioi automaattisesti 16 otosta ja yhdistelee ne yhdeksi 50MP:n kuvaksi. Toiminto on ihanteellinen, kun haluat matkustaa ilman kantamuksia

ND-harmaasuodatusta ilman suodinta.

Luo uneliaita ja tunnelmallisia maisemakuvia ilman ND-harmaasuotimia. E-M1-sarjan kameroissa voit esikatsella pitkien valotusaikojen tehosteita etsimessä ennen varsinaisen kuvan taltiointia. Live ND -tilan ansiosta sinun ei tarvitse vaihdella ND-harmaasuotimia erikseen jokaista kuvausaihetta tai objektiivia varten. Valitse haluamasi viidestä eri ND-tasosta, 1EV – 5EV

Aina valmiina, säässä kuin säässä

Huono sää voi yllättää. E-M1-sarjan kameralla kuvatessasi voit kuitenkin jatkaa huoletta, sillä ne ovat roiskeen-, pölyn- ja pakkasenkestäviä (-10 °C:een asti). Et tarvitse erillisiä suojia, vaan voit keskittyä parhaan mahdollisen maisemakuvan taltiointiin huolehtimatta kamerastasi.

Kaikki kuvat: Olympus-visionääri Peter Baumgarten

Lue lisää seikkailumaisemakuvauksesta

Lue lisää