Miksi Olympus soveltuu ihanteellisesti lintukuvaukseen

Nosta lintukuvauksesi uudelle tasolle

Pidät lintujen tarkkailusta. Pidät valokuvauksesta. Tulet myös pitämään tästä sivusta – olitpa sitten vasta-alkaja tai vuosikausia kuvausta harrastanut – sillä opit varmasti jotain uutta.

Pysy nopeasti lentävien lintujen vauhdissa

OM-D E-M1 -kameran sarjakuvausnopeus jättää useimmat DSLR-kamerat nuolemaan näppejään. Voit taltioida jopa 60 ruutua sekunnissa S-AF-tilassa ja 18 ruutua sekunnissa C-AF-tilassa äänettömällä elektronisella sulkimella. Nopeasti liikkuvien kohteiden seuraaminen on helppoa.

Älä missaa yhtään otosta

Pro Capture tila toimii aikakoneen tavoin ja takaa, että saat joka tilanteesta parhaan otoksen. Paina kameran laukaisin puoliväliin aloittaaksesi kuvasarjan puskuroinnin. Haluamasi hetken koittaessa paina laukaisin pohjaan, jolloin kuva sekä aiemmat 35 ruutua taltioidaan samanaikaisesti.

Tarkka automaattitarkennus

Lentävien lintujen kuvaaminen edellyttää nopeaa ja tarkkaa automaattitarkennusjärjestelmää. OM-D E-M1 -kamerassa on vaihe- ja kontrastitarkennusjärjestelmää hyödyntävät automaattitarkennuspisteet koko kuvakennon alalla. Jokainen automaattitarkennuspiste on ristikkäistyyppinen ja tarjoaa näin ensiluokkaista nopeutta ja tarkkuutta.

Kompakti ja kevyt

Anna OM-D-kameran vapauttaa sinut. Kompaktit, peilittömät kameramme ja kevyet sekä pienikokoiset objektiivimme vastaavat suorituskyvyltään ammattilaistason DSLR-järjestelmiä. Koe liikkumisen vapaus ja taltioi entistä parempia lintukuvia.

Kaikki kuvat: Olympus-visionääri Scott Bourne