Miksi Olympus soveltuu täydellisesti matkakuvaukseen

Kaupunki- ja matkakuvaus

Tee matkamuistoistasi elinikäisiä, ja vielä enemmän. Reissun päällä on usein tärkeää huolehtia siitä, etteivät matkatavarat paina liikaa. Kompakti ja kevyt kamerajärjestelmämme ei kuormita sinua. Voit luottaa siihen, että lopputulokset ovat erinomaiset säästä riippumatta. Ole aina valmis taltioimaan täydellisiä valokuvia, minne ikinä matkasi sinut vievätkään.

Kevyt matkailu

Pääset pidemmälle matkustusystävällisen järjestelmämme kanssa; helppo pakata ja kantaa myös pitkien teleobjektiivien kanssa – koska viimeinen asia, jota haluat kokea retkelläsi, on raskaan kaluston raahaaminen ympäriinsä. Kameroidemme kompaktin koon ansiosta voit taltioida kuvia vetämättä huomiota itseesi. Taittuvan ja kääntyvän näyttömme ansiosta voit taltioida mahtavia otoksia kuvakulmasta riippumatta. Valovoimainen zoom ja laajakulma, kuten M.Zuiko Digital ED 12-200mm F3.5-6.3:n ja ED 17mm F1.8:n, kattavat yhdessä kaikki kuvauskohteet eivätkä vie juurikaan tilaa.

Jätä jalusta kotiin

Jalustoja on ikävä raahata ympäriinsä – Olympus-järjestelmää käyttäessäsi voit jättää ne kotiin. Suorituskykyinen runkovakaajamme (IS) tuottaa maailman tehokkaimman vakautuksen ja antaa sinun kuvata ensiluokkaisen laadukkaita ja tärähtämättömiä kuvia käsivaralta. Tuloksena on kirkkaat ja selkeät valokuvat myös heikossa valossa.

Taltioi mitä tahansa – missä tahansa

Älä turhaan panikoi, kun eteen tulee nopea tilanne tai ainutlaatuinen hetki: viiveettömästi reagoiva kamera ja nopea automaattitarkennus merkitsevät, että saat takuulla haluamasi kuvan. Vasta-alkajat tulevat ihastumaan älykkääseen AUTO-tilaan sekä laajaan kuvausohjelmavalikoimaan, joista löytyy sopiva vaihtoehto eri tilanteisiin, ja ammattikuvaajat puolestaan kiittelevät Super Control -näyttöä (SCP) ja mukautettavia painikkeita, joista suosikkiasetukset ovat välittömästi valittavissa.

Vaivaton jakaminen

Jaa parhaat hetkesi verkossa siltä seisomalta. Älä turhaan odota, että pääset kotiin jakamaan matkasi huippukohdat – WiFin ja puhelimen tai tabletin OI.Share-sovelluksen avulla voit ladata ja jakaa parhaat kuvasi muutamassa minuutissa. Voit jopa tarkastella kameran Live-esikatselukuvaa älypuhelimellasi ja kauko-ohjata kameraa saadaksesi hienot selfiet ja paljon muuta!