Miksi Olympus on ihanteellinen kenttämakrokuvaukseen

Tekee pieniestä asioista elämää suurempia.

Hyönteiset luonnollisessa elinympäristössään, kostea hämähäkin seitti, kukan terälehdet –ihmeellinen maailma avautuu heti takapihallasi, puutarhassasi, tai kotisi lähellä olevissa metsissä ja pelloilla. Taltioi tämä maailma makrokuvin.

Entistä parempaa suurennusta.

Makrokuvauksessa pienet asiat näyttävät suurilta. Micro Four Thirds -järjestelmän ansiosta Olympus-kamerat ja -objektiivit tuottavat paremman suurennuksen kuin muut kamerajärjestelmät. Yksi-yhteen Olympus-järjestelmässä tuottaa kaksinkertaisen suurennuksen täydenkoon kennolla varustetun kameran yksinkertaiseen suurennukseen verrattuna.

Kameransisäinen tarkennustasojen pinoaminen

Luo dramaattisia makrokuvia suuremmalla syväterävyydellä ja kauniilla bokella. E-M1-kameroiden sisäänrakennettu tarkennustasojen pinoamistoiminto taltioi jopa 15 otosta eri tarkennusasetuksella ja yhdistää ne hetkessä kauniisti tarkennetuksi kuvaksi.

Luotettava automaattitarkennus.

Pieneen pisteeseen luotettavasti tarkentava automaattitarkennus auttaa makrokuvauksessa. E-M1 Mark III -kamerassa on useita automaattitarkennuksen kohdetiloja pienten kohteiden, kuten kukkien ja hyönteisten, kuvaamiseen. Voit jopa mukauttaa ja tallentaa oman tarkennusryhmäsi. Olympuksen pienet tarkennuspisteet ovat hyvin luotettavat ja tarkat, joten voit kuvata vapaasti luovia sommitelmia haastavaa taustaa vasten.

Vakautusta ilman tärähdyksiä.

Nauti käsivarakuvauksen vapaudesta E-M1-kameran ensiluokkaisen, kameransisäisen kuvanvakaajan ansiosta. Se vakauttaa kaikenlaiset kameran liikkeet ja tarjoaa jopa 7,5 valotusaskelen vakautustehon. Tuloksena syntyy teräviä ja selkeitä kuvia käsivaralta kuvattuna – myös heikossa valossa. Tämä on elintärkeä toiminto käytettäessä korkeaa suurennusta pieniä kohteita kuvattaessa.

Kaikki kuvat Olympus-kuvaaja Chris McGinnis ja Olympus-visionääri Geraint Radford