Miksi valita Olympus luontokuvaukseen

Luonto ja eläimet

Vaikuttavien luonto- ja eläinkuvien taltiointi osaa olla haastavaa! Parhaat otokset syntyvät usein kaukaisissa ja vaikeakulkuisissa paikoissa, ja kun olet lopulta löytänyt kohteesi – toista tilaisuutta ei ehkä tule. Olympus-kameraa käyttäessäsi olet paremmin valmistautunut, olosuhteista riippumatta: haastava sää (kuumuus, kylmyys tai sade), odottamattomasti käyttäytyvä eläin tai tunnelman täydellinen taltiointi haastavassa valaistuksessa – voit luottaa siihen, että järjestelmämme tuottaa haluamasi tuloksen innovatiivisen mutta aina kevyen ja kompaktin rakenteen sekä vaikuttavien kuvausominaisuuksien avulla.

Erinomainen kuvanlaatu

Taltioi täydellinen kuva, jossa nopea sarjakuvaus yhdistyy nopeaan ja tarkkaan automaattitarkennusjärjestelmään. Kun tähän lisätään vielä maailman tehokkain, jopa 7,5 valotusaskelta kompensoiva kuvanvakaaja (IS)*, innovatiivinen korkearesoluutiokuvatila sekä ensiluokkaiset hämäräkuvausominaisuudet, lopputuloksena syntyy neulanterävä tarkkuus ilman liike-epäterävyyttä. *Tiedot heinäkuulta 2019. Noin 7,5 EV-askelen vakautus, OM-D E-M1X ja M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO ‑objektiivi 100 mm:n polttovälillä.

Kompakti ja valmis mihin tahansa säähän

Olympus tarjoaa vaihtoehdon kömpelöille kamerajärjestelmille. Kevyet kameramme ja objektiivimme soveltuvat ensiluokkaisesti matkalle: ne on helppo pakata ja kantaa – myös pitkien teleobjektiivien osalta – koska viimeinen asia, jota haluat kokea erämaassa, on raskaan kaluston raahaaminen ympäriinsä. Olipa sää millainen hyvänsä*, kalusto kestää sen – jotta sinä voisit jatkaa kuvaamista. Voit siis luottaa siihen, että olet valmis mihin tahansa, valitsitpa sitten maailman parhaan sääsuojatun kamerarungon E-M1X:n (tiedot heinäkuulta 2019) tai yhden muista OM-D-ammattilaiskameramalleistamme. *sääsuojaus riippuu kameran ja objektiivin mallista

Taltioi haluamasi hetket

Kameramme on suunniteltu reagoimaan nopeasti ja tarjoamaan ensiluokkaisen ergonomian, ja ne sisältävät aina maailmanluokan innovaatioita, kuten alan johtava kennon pölynpoistojärjestelmän (SSWF), vain ristikkäistyyppisiä pisteitä sisältävän vaiheautomaattitarkennusjärjestelmän (riippuu kameramallista) sekä edistykselliset sähköiset etsimet, jotka näyttävät tarkasti, miltä kuvasi tulee näyttämään – vain muutaman mainitaksemme. Kallistuvat ja taittuvat näytöt mahdollistavat kuvaamisen vaikeista kuvakulmista, ja monipuolinen valikoima Olympus-tarvikkeita merkitsevät, että voit taltioida ensiluokkaisia kuvia missä tahansa.

Objektiivi jokaiselle kuvausaiheelle

M.Zuiko-objektiivimme sisältävät optisen teknologian innovaatioita yli 80 vuoden ajalta yhdistettynä uusimpiin objektiiviteknologioihin, ja lopputuloksena syntyy kiehtova kuvanlaatu ja ennennäkemätön siirrettävyys pienen koon ansiosta. Mallistomme sisältää kattavan valikoiman objektiiveja, jotka ovat ihanteellisia luonto- ja eläinkuvaukseen. Olipa kyseessä M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO, ED 40-150mm F 2.8 PRO tai ED 300mm F4.0 IS PRO, käytettävissäsi on takuulla korkeaa laatua kompaktissa kokonaisuudessa. Jos kohteesi on poikkeuksellisen vaikeapääsyinen, voit lisäksi hyödyntää MC-14- ja MC-20-objektiivilisäkkeitä.