Miksi Olympus sopii täydellisesti some-kuvaamiseen

Some ja Lifestyle

Olipa aikeenasi kehittää sosiaalisen median profiiliasi, ilmaista itseäsi luovilla lifestyle-kuvilla, tai elää todeksi intohimoasi valokuvaukseen, meillä on oikea kalusto juuri sinulle. Kevyet ja kompaktit kameramme voivat liittyä matkaasi mille tahansa luovalle seikkailulle. Ne ovat täydellinen valinta häikäisevää kuvanlaatua haluttaessa, eikä niiden ajaton, tyylikäs design koskaan häviä muodista.

Ilmaise luovuuttasi

Järjestelmämme on suunniteltu ruokkimaan luovuuttasi. Kallistuva ja taittuva kosketusnäyttö sekä silmäntunnistustila mahdollistavat entistä paremmat selfiet, ja yhdysrakenteiset taidesuotimet sekä aiheohjelmat antavat keinon lisätä kuvaan helposti tyyliä. Nosta valokuvauksesi uudelle tasolle entistä suuremman luovan ohjauksen myötä AP (Advanced Photo) ‑tilassa.

Siirrä kuvasi milloin tahansa, missä tahansa

Mitä hyötyä mahtavista kuvista on, jos kukaan ei pääse näkemään niitä? Yhdysrakenteisen WiFin avulla voit ladata kuvasi vaivattomasti verkkoon OI.Share-sovelluksen avulla – kameramme vieläpä tekevät kovan työn puolestasi. Jaa kuvasi some-kanavillasi samalla, kun olet matkalla seuraavaan tapahtumaan!

Häikäisevä kuvanlaatu

Älä koskaan tee kompromisseja laadun suhteen. Siirtyminen älypuhelinkuvauksesta järjestelmäämme on ratkaisu, jota et tule katumaan. Supervalovoimaisten objektiiviemme avulla myös haastavien kuvien taltiointi käy vaivattomasti. Taltioi kaunista bokea, 4K-videota ja neulanteräviä kuvia myös heikossa valossa, jossa puhelimesi ominaisuudet loppuvat kesken. Yhdessä suositun M.Zuiko Digital 45mm F1.8 ‑objektiivin kanssa käytettävissäsi on kaikki tarvittava henkeäsalpaavan kauniiden muotokuvien taltiointiin.

Muotoilu kohtaa toiminnallisuuden

Et halua poistua kotoasi ilman klassisen tyylikästä kameraamme – ja kompakti muotoilu merkitsee myös, ettei sinun tarvitsekaan, sillä se sujahtaa vaivatta mihin tahansa käsilaukkuun. Innovatiivinen käsittely merkitsee, ettei yksikään kuva jää enää ottamatta, ja laajan sekä trendikkään varustemallistomme ansiosta voit tuunata kamerasi yksilöllisesti makusi mukaiseksi.