Miksi Olympus soveltuu täydellisesti elokuvantekoon

4K video ja erottelukykyinen ääni

Jännittävien ja dynaamisten videoiden kuvaaminen edellyttää usein, että kuvattaessa on liikuttava paljon, mikä voi johtaa heikkoon kuvanlaatuun. Mutta elokuva ilman ääntä ei ole vaihtoehto, jos haluat aidosti koskettaa yleisöäsi. Näinä päivinä objektiivivalinta ja suuri syväterävyysalue ovat entistä tärkeämpiä ominaisuuksia paljon liikkuville filmintekijöille heidän valitessaan työkalujaan. Kompakti ja kevyt järjestelmämme sisältää runkovakaajan, jolla vältät tärisevän kuvan ja kameran heilahtelut, sekä ensiluokkaiset äänentallennusominaisuudet, jotka vähentävät haitallisia taustaääniä.

Ensiluokkainen kuvanvakautus käsivaralta kuvattaessa

Olympusta käytettäessä voit luottaa maailman parhaaseen mekaaniseen kuvanvakaajaan*, joka vakauttaa tehokkaasti käsivaralta kuvatun materiaalin. Luotettava C-AF-toiminto OM-D-lippulaivakameroissamme huolehtii, että kuva pysyy veitsenterävän tarkkana vaivattomasti. Näiden ominaisuuksien ansiosta Olympus on hyvä valinta kuvaajille, jotka harkitsevat filmientekoa ja vloggausta, sekä yksin toimiville journalisteille, ammattilaisille sekä dokumenttiohjelmien ja tapahtumien kuvaajille. *Tiedot heinäkuulta 2019. OM-D E-M1X ja M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO.

Erottelukykyinen äänen tallennus

OM-D E-M1- ja E-M5-sarjan kamerat muodostavat nopeasti ja vaivattomasti yhteyden taskukokoisiin ja kevyisiin Olympus LS ‑äänilaitteisiin, kun haluat tallentaa korkealuokkaista ääntä missä ikinä oletkaan laajalla taajuusalueella (20 Hz-44 000 Hz). Videomateriaalisi ohella saat taltioitua selkeää ja dynaamista ääntä hyvällä pakkaussuhteella. Lisää videokuvaasi erottelukykyistä ääntä, myös liikkeellä ollessasi!

Log-kuvaus

Joskus valaistusolosuhteet väistämättä vaihtuvat dokumenttiohjelmia tai luontovideoita kuvattaessa. OM-D E-M1 ‑sarjan kamerat tukevat OM400-log-kuvausta, mikä taltioi valojen ja varjojen yksityiskohdat häviöttömästi. Voit myös hyödyntää entistä enemmän luovia mahdollisuuksia värimäärittelyn avulla, mikä tarjoaa optimaaliset liu'ut ja yksityiskohdat varjoissa ilman valojen puhkipalamista.

Kevyt matkailu

Keveys ei aina merkitse laadusta tinkimistä. Kalustomme ovat sekä kompakteja että luotettavia, jotta sinulla olisi liikkumisen vapaus entistä luovempaan kuvaamiseen. Kennoformaattimme ansiosta filmintekijät saavat käyttöönsä kapean syväterävyysalueen, joka luo videoihin elokuvamaista lookkia mahdollistaen silti helpon ja nopean tarkentamisen. Paljon liikkuvat kuvaajat arvostavat myös kiiteltyä sääsuojaustamme, kompakteja mutta laadukkaita objektiivejamme sekä monenlaisia videoformaatteja suurinopeuksisista/hidastetuista leikkeistä HD-kuvaan ja (Cinema) 4K ‑kuvaan*. *Riippuu kameran ja objektiivin mallista