Olympuksen tarjoamat edut

Sinun valokuvauksesi on kaiken toimintamme ytimessä

Haluat kokea ihastusta, et väsymystä. Haluat vapauden kuvata omalla tavallasi ja tarttua jokaiseen seikkailuun ilman, että mikään hidastaa sinua. Haluat Olympuksen. Vapauta itsesi.

Kuvaaminen Olympuksella on aivan omanlaisensa elämys. Me kehittelemme ainutlaatuisia kamerajärjestelmiä, jotka ruokkivat luovuuttasi ja lisäävät kuvauksen jännitystä ja merkityksellisyyttä.

Kompakti ja kevyt

Vapautta olla luovempi

Kuvaa pidempään. Liiku helpommin. Nauti kuvauksesta enemmän, kun kamerakalustosi ei muodostu taakaksi. Kompaktit kameramme ja objektiivimme ovat jopa puolta pienempiä ja kevyempiä kuin muissa vaihto-objektiivijärjestelmissä, ja ne tuottavat kuvanlaatua, jota maailman huippukuvaajat arvostavat.

Vapauta itsesi suurista ja hankalista laitteista

Mitä kevyempi kalustosi on, sitä enemmän energiaa käyttöösi jää. Enemmän joustavuutta kuvaamiseen. Enemmän tapoja ilmaista itseäsi. Olet vapaa kuvaamaan pidempään, jotta saat taltioitua parhaan otoksen. Kompaktit järjestelmämme antavat sinulle tilaa reagoida nopeammin ja sulautua joukkoon – toisin kuin suurempien kameroiden ja objektiivien kanssa, jotka keräävät tarpeettomasti huomiota ja saavat kohteet tuntemaan olonsa epämiellyttäväksi. Koska kun kamerakalustosi on suunniteltu täydellisesti juuri sinulle, olet vapaa saavuttamaan parhaan tasosi.

Tehokas kuvanvakaaja

Aina selkeä, terävä ja värikylläinen – käsivaralta

Runkovakaajamme ansiosta voit kuvata käsivaralta, sillä se kompensoi kameran kaiken liikkeen. Lopputulos? Terävät, selkeät ja yksityiskohtaiset kuvat – jopa heikossa valossa. Ei tarvetta jalustalle. Muita järjestelmiä käytettäessä jopa pienikin kameran tärähdys voi johtaa epätarkkoihin kuviin ja heiluvaan videokuvaan. Uudenaikainen kuvanvakautuksemme auttaa sinua sommittelemaan ja taltioimaan huipputeräviä stillkuvia ja pehmeitä suuren tarkkuuden videoita ikään kuin kamera olisi täysin paikallaan.

Kuvaa pienemmällä kalustomäärällä ja suuremmalla vapaudella

Kuvanvakaajamme käyttää edistyksellistä teknologiaa, jonka tavoitteena on seuraava yksinkertainen asia: vakautusvälineidesi korvaaminen. Olet vapaa kuvaamaan käsivaralta. Ota häikäiseviä tele- ja makrokuvia. Kävele ja seikkaile ilman pelkoa epätarkoista valokuvista ja videoista. Taltioi teräviä ja värikkäitä kuvia jopa heikossa valossa. Johtava 5-akselinen Sync IS ‑kuvanvakaajamme yhdistelee kameran ja objektiivin vakaajat, ja tuottaa jopa 7,5 valotusaika-askelen vakautustehon – tuloksena on maailman tehokkain vakautus*. Vain Olympus tarjoaa näin suuren liikkuvuuden ja vapauden. *Tiedot tammikuulta 2019. OM-D E-M1X ‑kamera ja M.Zuiko Digital ED 12-100mm F4.0 IS PRO ‑objektiivi.

Maailmanluokan optista suorituskykyä

Pro-tason tarkkuutta kaiken näkemäsi taltiointiin

Kamerajärjestelmäsi on vain niin hyvä kuin käyttämäsi objektiivit ovat. M.Zuiko-objektiivimme tuottavat parhaan erottelukyvyn, mikä takaa, että kuvasi ovat kirkkaita ja värikkäitä sekä teräviä ja erottelukykyisiä aina reunoihin asti. Rakenna ihannejärjestelmäsi. Löydät täydellisen valikoiman objektiiveja aina pienestä pannukakkuzoomista erittäin valovoimaisiin kiinteäpolttovälisiin objektiiveihin sekä suorituskykyisiin telezoomeihin.

Suunniteltu hämmästyttämään

M.Zuiko-objektiivit tuovat esiin valokuvauksesi parhaat puolet. Ne valmistetaan vaativien laatustandardien ehdoilla, ja niissä käytetään tarkkuustyöstettyä lasia korkean valovoiman saavuttamiseksi. M.Zuiko PRO ‑objektiivimallistomme sisältää maailmanluokan optiikkamme yhdistettynä metallirakenteeseen ja tehokkaaseen sääsuojaukseen. Kameroidemme tapaan M.Zuiko-objektiivimme ovat pienikokoisia mutta kuvantamisteholtaan paljon suurempien objektiivien tasoisia. Kaikki tämä, jotta voisit vapauttaa itsesi ja kuvata entistä enemmän.