Miksi Olympus on ihanteellinen luontokuvaukseen

Ryhdy ottamaan eläinkuvia, jotka saavat ihmiset haukkomaan henkeään.

Maailma on täynnä kauniita ja eksoottisia eläimiä, jotka vain odottavat pääsevänsä kuviin. Olitpa vasta aloittelemassa luontokuvausta tai harjoittanut sitä jo vuosien ajan, tulet oppimaan jotain uutta.

Eläimet voivat liikkua nopeasti. Varmista, että pysyt perässä.

OM-D E-M1 -kameran sarjakuvausnopeus jättää useimmat DSLR-kamerat nuolemaan näppejään. Voit taltioida jopa 60 ruutua sekunnissa S-AF-tilassa ja 18 ruutua sekunnissa C-AF-tilassa äänettömällä elektronisella sulkimella. Nopeasti liikkuvien kohteiden seuraaminen on helppoa.

Älä koskaan missaa otosta

Pro Capture tila toimii aikakoneen tavoin ja takaa, että saat joka tilanteesta parhaan otoksen. Paina kameran laukaisin puoliväliin aloittaaksesi kuvasarjan puskuroinnin. Haluamasi hetken koittaessa, paina laukaisin pohjaan, jolloin kuva sekä aiemmat 35 ruutua taltioidaan samanaikaisesti.

Luotettava automaattitarkennus

Täydellä nopeudella liikkuvan eläimen kuvaaminen edellyttää luotettavaa ja nopeaa automaattitarkennusjärjestelmää. OM-D E-M1 -kamerassa on vaihe- ja kontrastitarkennusjärjestelmää hyödyntävät automaattitarkennuspisteet koko kuvakennon alalla. Jokainen automaattitarkennuspiste on ristikkäistyyppinen ja tarjoaa näin ensiluokkaista nopeutta ja tarkkuutta.

Kompakti ja kevyt

Anna OM-D-kameran vapauttaa sinut. Kompaktit, peilittömät kameramme ja kevyet sekä pienikokoiset objektiivimme vastaavat suorituskyvyltään ammattilaistason DSLR-järjestelmiä. Koe liikkumisen vapaus ja taltioi entistä parempia luontokuvia.

Kaikki kuvat: Olympus-visionääri Jay Dickman